Kristi Helme
reporter-toimetaja

Töötukassa valmistub aasta lõpus haldusreformi tõttu enam kui tuhandele töö kaotavale ametnikule töö otsimisel abi pakkuma. Juba on kohtutud omavalitsuste liitudes töötajatega, kel terendab ees koondamisteade ning pakutud neile konkreetseid töökohti, aga ka tutvustatud piirkonna töövõimalusi laiemalt.

Töötukassa koondamistele reageerimise peaspetsialist Kaia Savisto ütles Delfile, et kõikides maakondades on töötajaid ees seisvast informeeritud, erilist huvi tunnevad tema sõnul tulevased koondatud karjäärinõustamisteenuse vastu.

"Maavalitsused on saanud kogu info töötukassa teenuste ja hüvitiste kohta, eraldi tähelepanu oleme juhtinud teenustele, mida töötukassal on võimalik pakkuda hetkel veel töötavatele inimestele. Suur huvi on olnud karjäärinõustamise teenuse vastu, mistõttu oleme teavitusüritusi läbi viies kaasanud kohe ka karjäärinõustaja, et luua esmane kontakt kohapeal," sõnas Savisto.

Artikkel jätkub, edasi loe originaalist
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/tootukassa-valmistub-abistama-tuhandet-haldusreformi-tottu-too-kaotavat-ametnikku-juba-tutvustatakse-voimalikke-uusi-tookohti?id=79727086