Jäta menüü vahele

Töölepingu lõpetami...

Töölepingu lõpetamine

9 Postitused
1 Kasutajad
0 Reaktsioonid
956 Vaatamisi
(@Kristiina)
Liitus: 13 aastat tagasi
Postitused: 4
Teema algataja  

kui ma soovin töökohast lahkuda tervislikel põhjustel, kas ma siis pean tööandjale ütlema mis on selle põhjus, et soovin lahkuda tervislikel põhjustel, et kas pean ütlema mis haigus mul on vms

Tsiteeri
(@imelik)
Liitus: 1 sekund tagasi
Postitused: 0

Ei pea midagi ütlema ega põhjendama kui ütlete TL üles korraliselt st. 30 päevase etteteatamisega esitate TL ülesütlemisavalduse.

VastaTsiteeri
(@Kristiina)
Teema algataja  

aga kui ma sooviksin mõne päeva pärast oma TL lõpetamist?

VastaTsiteeri
(@Kristiina)
Teema algataja  

Ja küsin ka veel seda et kas TL võib lõpetada nii et saadan tööandjale lahkumisavalduse e-mailile

VastaTsiteeri
(@imelik)

Siis plaanite TL üles öelda erakorraliselt mis küll olulise mõjuva põhjuse olemasolul etteteatamist ei nõua aga nõuab põhjendamist ja tõendamist nt. arsti tõendit.

VastaTsiteeri
(@imelik)

Jah TL ülesütlemisavalduse võib saata ka e-mailiga, tähtis on, et tööandja selle kätte saab ja hea oleks kui teil ka sellest märge jääks.

VastaTsiteeri
(@Kristiina)
Teema algataja  

kas ma nii võin teha et saadan tööandjale lahkumisavalduse, et soovin 30 päeva pärast TL lõpetamist ja esmaspäevast lähen haiguslehele, ja olen niikaua lehel kui 30 päeva läbi saab, mul on ka 40% töövõimetus

VastaTsiteeri
(@imelik)

No võid muidugi kui arst sulle lehe ikka põhjusega avab.

VastaTsiteeri
 .
(@.)

no kui nii ränk tõbi kallal on, et arst on valmis kohe ja veel nii pikaks perioodiks haiguslehe andma, siis miks sa arstilt hoopis tõendit ei küsi, et tervis enam tööl käia ei kannata? Saaksid lepingu ju päevapealt lõpetada? Milleks selline tsirkus haiguslehe jms.

VastaTsiteeri