Kolmapäeval, 3. juunil toimuval töömessil „Abiks tööotsijale” tutvustatakse uut töölepinguseadust, mis jõustub 1. juulil. Töövaldkonna spetsialistid jagavad kasulikke nõuandeid, tööandjad pakuvad tööd ja ametikoolid õppimisvõimalusi.

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul on mess mõeldud kõikidele, kes soovivad tutvuda erinevate tööandjate ja koolitajate poolt pakutavaga ning saada nõu või kasulikke näpunäiteid tulevikuks. „Mess on kohtumispaik tööotsijaile ning tööpakkujaile. Tööotsijad saavad informatsiooni vabadest töökohtadest otseallikast ning seminaril saab tutvuda uue töölepinguseadusega. Oma ala parimad spetsialistid jagavad nõu, kuidas ka keerulisest olukorrast on võimalik väljapääsu leida,” ütles Pevkur.

Töömessil „Abiks tööotsijale” annavad nõu spetsialistid sotsiaalministeeriumist, tööinspektsioonist ning töötukassast. Tutvustatakse uut töölepinguseadust, räägitakse töötajate õigustest ning olukorrast majanduses, finants- ja kinnisvaraturul.

Messil on kohal paljud tööandjad. Samuti on väljas ametikoolid ning koolitusfirmad, kes tutvustavad õppimisvõimalusi täiskasvanutele.

Üritus on osalejatele tasuta.

Töömess „Abiks tööotsijale” toimub kell 9–17 Tallinnas Eesti Näituste Messikeskuses, Pirita tee 28.

Töömessi "Abiks tööotsijale" rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondist.

Jana Zdanovitš
Meedianõunik
Avalike suhete osakond
Sotsiaalministeerium
Tel 6269 323
GSM 505 7135
jana.zdanovits|ä|sm.ee