Sotsiaalministeerium kutsub tasuta seminaride sarjas osalema kõiki huvilisi, kes soovivad kasulikke nõuandeid selle kohta, kuidas tööturul toime tulla. Esimene seminar toimub täna, 8. juunil Tallinnas, nädala jooksul on võimalik seminare külastada eri paigus üle Eesti.

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul saab seminaridel nii kasulikke nõuandeid töötajate õiguste kohta kui ka praktilisi näpunäiteid. „Seminaril jagavad eksperdid teadmisi uuest töölepinguseadusest ning praktilisi nõuandeid õigustest, mida teha, et tööd leida, kuidas koostada CVd ja palju muud vajalikku infot,” ütles minister. „Eraldi loeng on pühendatud ettevõtluse alustamisele. Väga oluline on toetada innovaatilisust ja ettevõtlikkust, sest see aitab luua Eestis uusi töökohti ning aidata meie majandus kiiremini tõusule.”

Üritust modereerivad Sass Henno ning Viktorija Ladõnskaja.

Üritust kaasrahastatakse Euroopa Sotsiaalfondist.

Lisainfo:
Tööseminarid toimuvad kõikjal nii eesti kui vene keeles ning osalemine on tasuta.

Seminaride toimumiskohad:
08. juunil Tallinnas Salme kultuurikeskuses
09. juunil Narvas kultuurimajas Rugodiv
10. juunil Tartus Dorpati konverentsikeskuses
11. juunil Valgas kultuuri- ja huvikeskuses
12. juunil Pärnus Strandi konverentsikeskuses

Kõikjal on seminaride algusaeg kell 11.00 ning üritused lõppevad kell 17.00. Tartus toimub lisaks konkursi „Töötuse tont” võitjate autasustamine.

Üritus toimub sotsiaalkampaania „Abiks tööotsijale” raames. Samast projektist on valminud ka vahelehed „Abiks tööotsijale” ja „Tööleht” , brošüür „Tööotsija ABC” ning mitmed teisedki trükised. Lähiajal valmivad tööturul orienteerumisele kaasaaitavad filmiklipid ning DVD.

Seminaride kava: http://www.sm.ee/seminar/kava.html
Vaata ka www.sm.ee/tooabi

Eli Lilles
Sotsiaalministeeriumi pressiesindaja
+372 62 69 321
+37 56 988110
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.sm.ee