Mai lõpus Euroopa Sotsiaalfondi toetusel valminud töölepingu seaduse e-käsiraamat kogus esimese kümne päevaga üle 3000 kasutaja. Lisaks töötajatele tunnevad käsiraamatu vastu elavat huvi ka ettevõtete personalijuhid.

Aadressil http://tööõiguskoolitus.eu asuva veebikäsiraamatu töötas välja Ametiühingute Keskliit, mille esimehe Harri Taliga sõnul näitab registreerunud külastajate ning käsiraamatu avatud peatükkidega tutvujate aktiivsus ja tagasiside, et tegemist on väga vajaliku keskkonnaga.

“E-käsiraamatu statistika kinnitab, et teave selle olemasolu kohta levib kiiresti ka venekeelse elanikkonna seas – see on eriti tervitatav, sest siiani on tööõigusalased juhendmaterjalid olnud kättesaadavad valdavalt eestikeelsena,” nentis ametiühingujuht.

Tema sõnul on laekunud mitmeid kirju nii tavakasutajatelt kui ka teemat hästi valdavatelt tööõigusekspertidelt, milles on kiidetud e-käsiraamatut ja antud ka häid soovitusi, kuidas keskkonda veelgi kasutajasõbralikumaks muuta.

“Näiteks loome kasutajate soovil lähiajal võimaluse olulisemad tööõiguse põhimõtted e-käsiraamatust välja trükkida. Ning juba täna saavad kõik käsiraamatu materjalid läbinud kasutajad väljastada endale diplomi,” tõi Taliga näiteid uuendustest.

Ametiühingute Keskliit on tutvustanud töölepingu seaduse e-käsiraamatut infopäevadel Tallinnas, Narvas, Rakveres, Viljandis ja Paides, juunis toimuvad esitlused ka Tartus, Võrus, Pärnus ja Kuressaares.